Ett par dagar i Båstad

Stickad – Samsøe / Kjol – Zara / Skor – Birkenstock / Ben-armband – random butik i Visby

Jag vet vad det är med mig och Helsingborg, det har jag ju förklarat förut. Mig och Båstad vet jag däremot inte. Är det att det är nära till Helsingborg? Tror att det är rätt så troligt. Oavsett vilket så är jag här i Båstad med ett par tjejkompisar ett par dagar. Tyvärr måste jag åka hem lite tidigare än de andra för att jag jobbar, men en stor del av mig hade gärna stannat kvar och njutit av sommaren till fullo.

Jag undrar verkligen vad det är med mig och Helsingborg. Jag fattar faktiskt inte själv varför jag älskar det så mycket och varför min trygghet ligger där. Det är som att varje gång jag kommer ner dit så släpper allt ont i kroppen och jag kan äntligen fokusera på att leva. Det är inte särskilt rimligt med tanke på att jag VET att jag förmodligen skulle tröttna på en så liten stad efter ett tag. Att plugga där är en sak, men jag undrar om jag verkligen hade kunnat bo där efteråt, eller om jag borde hålla det som en dröm som återuppstår varje gång jag sätter mig i bilen och kör därifrån om somrarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *