Vardagsrummets väggfärg

Nu när både sovrum, hall och halva köket är färdigmålat så har jag tagit mig till det svåraste rummet i hela lägenheten tror jag. Vardagsrummet. Jag har haft en tydlig bild av hur jag vill ha det men nu blir jag osäker igen. Pinterest är min bästavän just nu (ni hittar min HÄR) och vi hänger i princip hela min lediga tid. Det enda jag egentligen vet är att mitt vardagsrum kommer vara ljust, men absolut inte vitt. Det blir så kallt och det är svårt att få det mysigt och murrigt om man har en vit väggfärg. Se nedan;

gallery wall. Find matching prints at www.artbyhue.com

Så jämför vi med ifall vi skulle ta en ljus väggfärg som inte är vit;

Kika in i stylisten Daniella Wittes makalösa hem – och njut av ett av de mest inspirerande hemma hos-reportagen vi någonsin publicerat! Foto: Daniella Witte

Förstår ni hur jag menar? Man får genast lite dimension i det hela. Snyggt med vita lister också. Just nu lutar det mot att måla ännu en till grå, men förmodligen en variant som är kallare än de andra två eller en som går mer åt grönt. Misstolka mig rätt då, den ska gå åt grönt, inte vara grön. Typ som denna;

Hemma hos Petra Tungården – Husligheter

Jag har lite att fundera över som ni kanske förstår.. Ni får en uppdatering när jag vet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *