The best birthday out of everyone I’ve had

I fredags bjöd jag mina favoriter i livet på födelsedagsdrink. I konceptet ingick massa plockmat, ett par glas champagne, en drink och hotshots! Jag har nog aldrig känt att en födelsedag blivit så lyckad som denna. Verkligen alla hade roligt och jag hade ingenting att klaga på. Kändes som att jag förtjänade att få känna lycka en stund. Jag behövde det verkligen.

// This Friday that just passed I invited all of my faves in life to a birthday-drink. Included in that concept was a lot of food, a few glasses of champagne, a drink and hotshots! I’ve never felt like a birthday has been this successful. I think everyone had a blast and I had absolutely nothing to complain about. It felt like I finally deserved to enjoy the moment. I needed that.

Jag fixade och donade hela dagen med detta. I slutänden landade vi i smörgåstårta, salami, pasta-pesto-sallad, små krustader med skagenröra och avokado, tunnbrödsrullar med rostbiff och remouladsås, och sist men inte minst chokladdoppade jordgubbar och bananer. Mums!

// I worked with this all day. In the end it all become this: sandwich cake, pasta-pesto salad, tiny custards with skagen and avocado, flatbread rolls with roast beef and remoulade, and for the final some chocolate dipped strawberries and bananas. Yummie!

Jag lät både digitalkameran och polaroidkameran stå framme för alla att använda. När man är värd så glömmer man ofta att ta de där bilderna, till exempel så rörde jag inte min telefon på hela kvällen.. Så när de andra tog bilder var jag glad! Synd var bara att min kamera inte riktigt kände för att klara ljuset som var i köket.

// I let both my digital and my polaroid cameras be free to use for everybody. It’s easy to forget those pictures when you’re a host, for an example I didn’t touch my phone the whole night.. so I’m happy that others did! Too bad though that my camera didn’t want to make this light work in the kitchen.

Nog för att vi hängde i köket på de här bilderna, så var vi faktiskt ute hela kvällen, med stopp för HÄR där vi gjorde hotshots innan alla började sjunga för mig och vi till och med fick in en ”helan går”, hur det nu än gick till.

// Fine that we hung out in the kitchen on these pictures, but we were actually out on my terrace the whole night, with a stop HERE for the hotshots, before everybody started singing for me. We also threw the ”helan går” in there, however that may happened haha.

Vi hade verkligen sådan sjuk tur med vädret. Det var upp mot 27 grader på dagen och på kvällen kunde vi alla sitta i det vi hade på oss på bilderna utan att frysa. Det är verkligen fantastiskt för Sverige i april. Fullträff!

// We truly had such a good luck with the weather. It was up to 27 degrees on the day, and at night we all were able to sit outside without freezing. That’s truly fantastic for Sweden in April. Boom!

Hotshots flyger överallt..

// Hotshots everywhere…

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag håller i, men ser ni hur glad jag var? Jag var verkligen överlycklig hela kvällen.

// I have no clue what I’m holding on to, but do you see how happy I was? I was so excited and happy the whole night.

Finaste kompisarna från högstadiet. <3

// The best buds from high school. <3

Och så alla polaroidbilder. Dessa ska jag ta med mig till min nya lägenhet och se till så att de syns. Mina lyckopiller. Tack för att ni kom och tack för att ni gjorde kvällen och natten till min födelsedag till den absolut bästa. Älskarälskarälskar er.

// And over to all the polaroids. I’m gonna bring these to my new apartment and make sure they’re visible. My happy pills. Thank you for coming and thank you for making the evening and the night to my birthday to the absolute best one. Lovelovelove you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *