Please skip this week and go straight to Friday

My last Friday at the office a few days ago

On Friday I’ll finally get to drink some bubbles again…

God morgon kompisar!

Just nu är kroppen tung. Det värsta jag vet är att börja nytt jobb – att inte ha kontroll, att inte veta hur normerna funkar, att bara stå som ett frågetecken och invänta direktioner. Jag fullkomligt hatar att känna mig handlingsförlamad för det ger mig ångest. Samtidigt måste jag ju ändå säga att det ska bli väldigt roligt, jag ser fram emot nya kollegor och bara att få komma in i vardagen, så snart jag gjort det så kommer jag nog stormtrivas.

Hur som helst så kommer den här veckan bli väldigt intensiv, just på grund av den nyss nämnda anledningen. Jag längtar ihjäl mig efter helgen som kommer bli min födelsedagshelg. Fredag har jag drink hos mig med massa vänner och sen en utgång på det. Lördag fyller jag år och då har jag inga planer än så länge. Söndag kommer släkten. Jag blir lite stressad över att jag inte kommer hinna vila ut något men jag får yoga, träna och försöka tänka positivt så klarar jag det.

Jag är ju tyvärr en person som behöver otroligt mycket egen tid för att ladda upp och orka. Jag har hört att det kallas att vara introvert, vilket är lite intressant med tanke på hur oblyg jag är och sällskapssjuk. Det säger liksom emot sig självt. Jag behöver bara egentid för att vila upp mig, och med det menar jag inte nödvändigtvis att sova, utan snarare hundpromenader och att få lugna tankarna lite på egen hand. Känner ni igen er i det?

// Good morning darlings!

My body is heavy right now. The worst thing I know is to start working at a new job – to not be in control, to not know what the standards are, to just stand like a question mark and wait for directions. I HATE to feel paralyzed because it gives me anxiety. At the same time I have to say that I think it’s going to be fun. I look forward to new colleagues and just to get used to my new everyday, as soon as I do that I think I’ll love it.

However this week is going to be very intense, just because of the reason I just gave you. I’m longing to death for my birthday weekend that’s coming up. Friday I’m hosting a drink with my friends and then we’re going out. Saturday is my actual birthday but I have no plans then (from what I know right now). Sunday my family and relatives gathers to celebrate me. I’m a bit stressed that I won’t be able to relax, but I’ll have to figure out something, maybe yoga, working out and some positive thoughts and I’ll make it.

I’m unfortunately a person who needs unbelievably much time alone to charge my batteries. I’ve heard that it’s called being an introvert, which is a bit funny since I’m the last person in the world to be a shy one. It’s just double standard. I just need alone time A LOT to rest, and by that I don’t necessarily mean sleep, but to go for dog walks and to calm my thoughts on my own. Do you recognize yourselves in this?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *