Work, study, sleep

Nu är min sista dag på Rossana Mariano PR överstökad. Det känns faktiskt rätt bra. Jag har lärt mig så otroligt mycket och känner mig nöjd på alla sätt. Jag är redo nu för framtiden och känner att det är inom den här branschen jag vill röra mig. Så sjukt kul att PR fortfarande känns så rätt.

Nu väntar en liten vilopaus innan jag ska plugga hela eftermiddagen till högskoleprovet imorgon. Jag har satt gränsen på 20:00, sen blir det Let’s Dance och en lång natts sömn. Önska mig lycka till nu.

// So there was my last day at Rossana Mariano PR. It feels pretty good actually. I’ve learned so incredibly much and I feel happy in every single way. I’m ready for the future and it feels good to know that this is the branch I want to be in. Great to know that PR still feels so right.

Now I have a power nap ahead of me and after that I’m going to study for the university-test tomorrow. I’ve set the limit to 20:00, after that I’ll be watching Let’s Dance and after that I’ll sleep. Wish me good luck for tomorrow.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *