Some items I’d like right now…

Hej på er!

Jag har verkligen saknat att skriva men däremot har jag inte haft något att skriva om. När jag startade upp bloggandet igen var det enda krav jag hade på mig själv att inte lägga upp onödiga inlägg, jag vill att alla ska ha ett innehåll även om det innebär att kvantiteten får svikta.

Idag tänkte jag dela med mig av mina nästa köp jag bara måste göra inför sommaren. Jag är så otroligt taggad och har redan nu börjat införskaffa mig en stor del plagg jag kommer fylla mitt liv med, men också min Instagram (vem vore jag annars haha!).

// Hi guys! I’ve really missed writing but I’ve barely had anything to write about. When I began blogging again my only requirement I had was to not post unnecessary posts. I want some sort of content even though it means that the quantity will be left behind. Today I figured I want to share my next purchases I want to do for summer. I’m so stoked and I’ve already begun buying some of which I will fill my life with, but also the gram (who would I be otherwise haha!).

Samsøe & Samsøe, LAUST – Tunn jacka HÄR (adlink)

 

Ankelboots i mocka, H&M

Jersey Frilled Shoulder Top, Nelly.com HÄR (adlink)

Toppen som går att ha till ALLT!

CHLOÉ, Faye medium leather and suede shoulder bag

Det börjar kanske närma sig mitt nästa köp av märkesväska… vem vet? Det är ändå ett år sedan min Miu Miu fick följa med mig hem…

 

Rosa snickarkjol HÄR (adlink)

 

Mintblå sommarklänning HÄR (adlink)

Det är superroligt att ni verkar gilla mina nya videos. Jag ÄLSKAR YouTube så det är roligt när fler prenumeranter tillkommer och jag får göra min grej utan att bry mig om vad andra tycker. Idag ska jag filma en get ready with me, med vilka produkter jag använder. Ser ni fram emot det? 🙂

// It’s so great that you seem to like my new videos. I LOVE YouTube so it’s fun when you guys subscribes to my channel, so that I can do my thing without a care in the world. Today I’m filming a get ready with me, with the products I use. Do you look forward to it? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *