Best breakfast in the world

Det här, mina vänner, är min nya FAVORIT-frukost. Så enkelt och så gott! Det du behöver är:

Turkisk yoghurt
Blåbär/hallon
Honung
Granola

Ha först i turkisk yoghurt och sen öser du på med honungen, granola över det och sist blåbären, sen gör du samma sak igen tills att glaset/skålen är fylld. Jag tycker det är sjukt fint att lägga upp det såhär i ett vinglas, men sen kan man ju vara desto mer praktisk också… 🙂

// This, dear friends, is my FAVORITE-breakfast. So simple and so good! What you need is:

Turkish yoghurt
Blueberries/raspberries
Huney
Granola

Firstly, take the Turkish yoghurt and then you have honey, granola on that and blueberries on top. Then you do it again until the glass/bowl is filled. I think it’s prettier to have it in a wineglass but if you want to be practical, just put it in a bowl.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *