Snow chaos

Vänta.. vad hände nyss? Om ni bor i Sverige så vet även ni att snökaoset är sjukt just nu. Jag lyckas inte komma iväg till min praktik på grund av detta så idag blir jag hemma, isolerad i mitt hem. En normal människa tycker nog att det är skönt men jag är just nu bara stressad. Vad ska jag göra hemma hela dagen när jag hade kunnat vara produktiv och gjort något som hade kunnat gynna min framtid?

// Wait… what just happened? If you live in Sweden you’ll know that the snow chaos is REAL. I haven’t been able to get to my internship because of it so today I’m home, isolated. A normal person would probably think this is great, but I’m only stressed. What can I do for the whole day when I could’ve been productive, gained something for my future?

Well, det är bara att acceptera läget och göra det bästa av situationen. Igår var däremot en bra dag! Efter praktiken mötte jag upp Isac och gick till den bästa jeansbutiken i världen, enligt mig. Jag har sen ett år tillbaka hittat en modell och även generellt ett märke som funkar riktigt bra för just mig och det är Dr. Denim som funkar SÅ bra på mig som både är lång och smal. Jag köpte två par som jag lovar att jag ska visa upp framöver.

// Well, I’ll just have to accept this and get the best out of the situation. Yesterday though, was a great day! After my internship I met Isac and went to the best jeans store in the world, according to me. A year ago I found the right model and also in general the right brand for me, and that’d Dr. Denim that works SO good with my body, since I’m both tall and thin. I bought two pairs that I’ll show you soon.

Nu blir det till att hitta på vettiga saker att göra, typ städa, yoga och göra sådana saker som jag aldrig annars hinner med att göra eftersom jag jobbar och praktiserar i princip varje dag. Jag lär mig liksom inte slappna av när jag väl har tiden så nu ska jag försöka göra det, det finns ändå inget jag kan göra för att stoppa vädret.

// Now I’m going to do things that I barely ever get the time to do, like clean my room, do some yoga and those kind of stuff, since I’m working or I’m at my internship almost every day. I never get to just take it easy so now that I have the time, I’ll try, it’s anyways nothing I can do to stop the weather.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *