Lär dig spela poker med mig!

I samarbete med poker.se

Hej på er! Det känns som det har blivit väldigt lite vardagsuppdateringar men desto mer inlägg om annat. Jag saknar att vara personlig i bloggen, men för tillfället jobbar jag eller är på pr-byrån nästan varje dag. Nu har jag exempelvis 13 dagar framför mig utan ledigt, så det är intensivt, men roligt! Det enda som faller är väl att jag inte tränar så mycket som jag gärna hade velat. Måste lära mig planera bättre och sluta vara så lat..! Längtar dessutom ihjäl mig efter Åre, bara 10 dagar kvar!!!

Bild från en riktigt grym after ski i Sestriere, Italien

Dagens inlägg kommer tyvärr inte bli särskilt mycket mer personligt än de föregående, men däremot väldigt intressant! Jag vet inte hur bekanta ni är med att jag är en rutinerad användare av bland annat bettingsajten BET365 där jag satsat mest i fotboll men även en del inom hockey (som jag däremot är väldigt mycket sämre inom). Från Hammarby till Premier League, till landskamer, EM och VM. Jag är intresserad av all form av onlinespel eftersom det är spännande och pulshöjande – speciellt där man sitter i soffan med TVn framför sig och mobilen i handen, lika redo på att stänga bettet som att hålla det kvar nåååågra sekunder till.

Att få skriva det här inlägget med poker.se däremot är en ära för mig som är insatt i betting både från BET365 men även Svenska Spel där jag först påbörjade min lilla bettingkarriär. Jag har alltid velat lära mig spela poker men faktiskt aldrig ens gett mig in i det. Det har känts för svårt.. och som något bara män i kostym på casinon kan spela, vilket givetvis inte är fallet. Jag vill slå ett slag för oss kvinnor, att även vi ska lära oss spela poker, för lite får ni hålla med mig om att det är ändå prestigefyllt att kunna spela poker. Poker.se har faktiskt en egen pokerskola för alla oss som inte är så insatta men ändå vill börja lära oss. På pokerskolan kan vi tjejer (men självklart även killar) lära oss allt om vad det är att bluffa, vad ordet ”call” betyder och vad Texas Hold’em är för något.

Självklart vill jag även skriva till att ni bör spela med måtta. Kanske är inte det smartaste valet att satsa allt innan man vet vad man gör och jag vill passa på att rekommendera att det finns hjälplinjer för spelberoende eftersom det inte alls är något jag förespråkar. Att spela ska vara roligt även om det ibland kan vara riskfyllt. Det är lika coolt att veta hur man spelar poker som det är att lära sig när det är dags att pausa eller när man kan köra på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *