New music you can’t miss

Det finns musik jag nyligen upptäckt, från självklara favoriter till sånt jag aldrig trodde jag skulle gilla. Älskar man inte en nyuppdaterad Spotify-lista med bara favoriter? Här är tips ni inte kan missa som ni måste kika närmare på!

// There’s music I’ve just discovered, from awaited favorites to those songs I never thought I’d like. Don’t you love a newly updated Spotify-playlist with only favorites? Here’s some musictips you can’t miss and of which you need to have a closer look at!

HUMAN – HIGHER (click here to listen)

Jag tänker faktiskt fortsätta på Daniel Adams-Ray spåret efter gårdagens inlägg. Han har nu bytt spår och skaffat sig ett internationellt artistnamn för att köra på engelska. Jag tycker att det är lite synd eftersom jag älskar hans svenska rap på perfekt och intelligent svenska, men jag är bara glad att han fortsätter släppa sin fantastiska musik. Jag har höga förhoppningar på det här konceptet.

// I’m actually going to continue on the Daniel Adams Ray track after yesterdays post. He’s now changed his track and has gotten himself an international name to sing in English. I think it’s quite a pity since I love his Swedish rap with perfect and intelligent Swedish, but I’m still happy that he’s releasing more of his fantastic music. I have high hopes for this concept.

TOVE STYRKE – MISTAKES (click here to listen)

Nu ska vi gå över på musik jag aldrig trodde att jag skulle lyssna på, men det här är verkligen oväntat bra måste jag säga. Jag kan inte sluta lyssna på samtliga låtar jag delar i det här inlägget. Den här tjejen har gått från IDOL-osäker till en stjärna det måste jag faktiskt säga. Grym liveartist också!!

// It’s time to talk about the music I never thought I’d listen to, but this is really unexpected. I can’t stop listening to all of the songs I’m sharing in this post. This girl has gone from IDOL-insecure to a star, I have to say. Awesome liveartist too!!

JIREEL – MAN OF THE YEAR (click here to listen)

Jag blev otroligt förvirrad när Jireel tog hem Årets Artist på P3 Guld-galan före Oskar Linnros, Avicii och Zara Larsson. Jag hoppades på att Oskar skulle vinna, men visste att Zara skulle det… men inte? Jag lyssnade på låten och tyckte faktiskt den var bra. Det ska bli intressant att se vad Jireel har mer att erbjuda i framtiden.

// I was really confused when Jireel won Artist Of The Year at the P3-Guld gala over Oskar Linnros, Avicii and Zara Larsson. I hoped that Oskar would win, but I knew that Zara would… but she didn’t? I listened to the song and I actually thought it was good. It’s going to be interesting to see what Jireel has more to offer in the future.

LITTLE JINDER FT. LYKKE LI – HÅLLA HANDEN (click here to listen)

Little Jinder har jag fortfarande svårt för. Attityden blandat med rösten som absolut inte passar in på personligheten. Nu har jag dock hittat en låt jag faktiskt tycker är riktigt bra och skön, efter att ha lyssnat på den många gånger. Jag är osäker på om jag kommer ge mig in i fler av hennes låtar, men denna är faktiskt riktigt bra!

// I’ve always had a hard time to like Little Jinder. The attitude mixed with her voice with absolutely doesn’t fit with the personality. I’ve finally found a song I really think is good after giving it a few times. I’m not certain if I’m going to listen to any more of here songs, but this one’s actually really good.

 

1 reaktion på “New music you can’t miss”

 • You need Cash as well as Coin for the growth
  of your community which is difficult as well as unusual
  to obtain. So, Our Township Cheat fulfills your need in the video game by offering
  unrestricted has various can farm and also take treatment of
  your lovely will obtain Nation flag and also
  other famous decoration for making your town stunning.
  Sometimes, you could complete some tasks to acquire some bonus offer.
  You could also buy them from on-line shop.
  How to utilize our Municipality Hack Online
  Generator?Follow this detailed from listed below! Safety as well as security reasons are a topic that you don’t have to stress
  over when utilizing this hack. There are
  many web sites that offer pointers as well as techniques regarding playing a particular video
  game, yet allowed’s face it – they are not always that reliable
  as well as we do not always use them effectively.
  With the device that won’t hold true. You will certainly obtain every little thing
  you require as well as you will certainly utilize it for enhancing you video
  gaming experience and also delighting in the game on one more
  degree.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *