Skitrip booked!

Yes! Egentligen bokade jag och Isac en skidresa till Åre tidigare i år, men vi avbokade för att det var innan jag fick jobb och jag satt i Göteborg utan någon aning om ifall jag ens skulle ha en inkomst. Nu dock vet vi hur allt ligger till och bestämde oss därför för att boka resan igen. Vi kommer därför hänga på Tott hotell i en vecka och åka skidor och snowboard för fulla muggar. Superkul att det blir en skidresa i år igen!

// Yes! Actually I and Isac booked a ski trip to Åre earlier this year, but we canceled it because we didn’t know back then if I’d have a job, when I came home again, since I was in Gothenburg. Nu though, we’re in a great situation and decided to book the trip again. We will be staying at Tott Hotel for a week for ski and lots of snowboarding. So great to go on a ski trip this year again!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *