Favorite jeans from 2NDDAY and traditions at Grand Hotel

CASHMERE – GANT / JEANS – 2NDDAY

Om jag inte nämnt det tidigare så jobbar jag på DAY och det var därmed så jag hittade de här nya favorit-jeansen. Jag lovar att ni ska få se dem helt och hållet och inte bara den lilla 2nd lover-detaljen vid något annat tillfälle.

Senaste dygnet har varit helt fantastiskt. Igår vid 12 checkade jag och Isac in på Grand Hotel i Saltsjöbaden precis som vi gjorde dagarna före jul förra året. Det gjorde vi nu för andra gången för att påbörja en egen tradition. Spa, sömn och väldigt god mat gjorde susen innan vi checkade ut vid 3-tiden.

Nu ska jag dock göra mig redo för tre dagars jobb innan jag kan slappna av med julen i sikte.

// I don’t think I’ve mentioned before that I work at DAY, but because of that I’ve found my new pair of favorite jeans. I promise you that I’ll show you the jeans more correctly another time and just not the 2nd lover-detail.

The last couple of 24 hours has been fantastic. Yesterday by 12 am Isac and I checked in to Grand Hotel in Saltsjöbaden just as we did around the days before Christmas last year. Now we did this our second time to begin our new, own tradition. Spa, sleep and very good food made it all until we checked out by 3 the next day.

Now it’s time to make myself ready for three days of work before I can take it easy again with Christmas in sight. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *