Hemmagjorda drinkar och girls night in

Hej på er!

Igårkväll kom Saga och Johanna hit för en riktig tjejkväll med drinkar. Om det är något jag tycker om så är det att göra hemgjorda drinkar, jag tycker nämligen att drinkarna på krogen alltför ofta smakar artificiellt. Jag föredrar helt och hållet att göra mina egna drinkar och rekommenderar er att testa det med. Vanligtvis brukar jag ALLTID köra på en blåbärsmojito, men kvällen till ära hoppade vi faktiskt över klassikern.​

Först av allt startade vi med en hallonbaserad drink. Förutom mixade hallon hade vi i koncentrerad hallonsaft, lite päroncider och champagne, plus is såklart. Den var verkligen supergod, och blandningen mellan is och de mixade hallonen är verkligen så god. Den smakade knappt någon alkohol alls heller vilket jag tycker är bland det viktigaste med drinkar.​

Som ni ser gjorde vi sen en melondrink. Jag är inte själv jättefäst vid melonsmak om det inte är att äta själva frukten, men denna var helt okej. Vi hade i melonen som ni ser på sidan (kommer inte ihåg vad den heter nämligen), vattenmelon, lime och citron-saft (tror jag?) och även champagne i denna. Jag tycker verkligen om att göra drinkar på champagne, det blir verkligen supergott! Även denna hade givetvis is också.​

​Efter detta satte vi oss ute och åt både melon och kärleksmums som Saga hade bakat. Vi satt ute i ett par timmar och velade fram och tillbaka ifall vi skulle gå ut eller inte, lillördag som det var.

Vi bestämde oss till slut för att stanna hemma hos mig, och det var då även rödtjutet åkte fram. Den här flaskan rekommenderar jag verkligen för er som gillar rött vin. Den är kryddig och såååå himla god!! Fick just den här flaskan av min fina vän Olle innan vi tillsammans skulle åka till Djurgården för att gå på vår studentbal​.

Resten av kvällen satt vi därför kvar och pratade vilket jag verkligen var glad att vi gjorde. Jag var nog egentligen alldeles för trött för en utekväll, så det passade mig utmärkt att få gå och lägga mig sen. Johanna sov dessutom över här så vi låg och pratade långt in på kvällen och även sen på morgonen när vi hade vaknat. Tycker verkligen om sånt. <3 Nu ska jag dock fixa lite med boken och planera lite, sen kommer antingen Isac hit eller så ska jag senare åka och skriva på boken, men tillsammans med Brollan igen. Hon är bra med idéer när jag själv sitter fast. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *