Den godaste salladen i Stockholm hittar ni på Mälarpaviljongen

Igår efter att jag och Johanna hade tagit en promenad i Hagaparken beslöt vi oss för att åka och käka. Båda var vi hungriga, men maten på caféerna i Haga verkade inte intressant så vi åkte in mot stan och funderade i bilen på vad vi skulle äta. Det slutade upp med att jag kom på mig själv med den godaste caesarsalladen i stan, och den finns på Mälarpaviljongen! Så dit åkte vi och åt lunch, samtidigt som vi diskuterade min bok, bloggplaner och lite annat smått och gott…

Ni tittar på den godaste caesarsalladen i Stockholm. Den har verkligen smak och är inte sådär torr som de flesta caesarsalladerna tyvärr brukar ha en vana att bli. Dessutom fick vi ut maten så fort vi hade satt oss ner och då skämtar jag inte. De är supersnabba!

Priserna ligger på 100-200kr, salladen vi åt låg till exempel på 125kr, och det måste ni ju erkänna är ett bra pris på en restaurang!

De har två ställen man kan beställa från, detta är baren som ligger på bryggan, men det finns också så att man kan beställa på land!

Stället heter Mälarpaviljongen och är beläget på mitten av Norr Mälarstrand. Det kanske inte passar den som lätt blir sjösjuk med tanke på att det är byggt på en brygga, men det finns möjligheter till att sitta även på land om man föredrar det. Jag personligen åt där för tredje gången idag men förstår inte hur jag inte kan göra det oftare nu på somrarna. Det är verkligen perfekt när det är soligt ute också, men vi var bara glada att det inte blåste kallt eftersom solen svek oss just idag.

Hundar är givetvis också välkomna! Här kikar Zac på en annan vovve nästintill, nämligen en ett år gammal mops som var väldigt leksugen, vilket Zac såklart också blev…

Med ett litet kryp på armen kan vi väl försöka se förbi mig och titta ut över utsikten, för det är just det man ser från där vi satt. Det finns också skydd för regn om jag inte nämnde det! Jag tror säkert de använder sig av infravärme på kvällarna också om jag inte missminner mig… Jag planerar i alla fall på att dricka någon drink där snart innan sommaren är slut. Så mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *