Panikångest / Outfit / Hagaparken

Blus – NA-KD / Kjol – Gina Tricot / Skor – ? / Solglasögon – QUAY Australia / Väska – Miu Miu / Jackan är egentligen mammas som jag precis fått så jag vet inte vart den är ifrån

Ovan ser ni en rätt bra definition av hur det är att fota sin outfit med en hund..

Såja. Plats!

Stanna på kanten är du snäll… Nej du ska bara mysa med matte du..

​För er som har missat det så har jag lidit av panikångest i ett par år nu, och den har gått från att vara bra till att bli dålig och repetera sig gång på gång. Jag har aldrig mått bättre än jag gör för tillfället och jag klarar av att leva vilket jag inte kunde för ett par år sedan innan jag visste vad panikångest innebar. Jag kunde knappt gå utanför dörren, men idag hindras jag knappt alls. Så länge jag har bilen så är jag oftast helt OK. Vissa dagar vaknar man däremot upp och känner att man bara vill lägga sig ner och somna om, och lite så har det varit på senaste. Det är svårare liksom och ångesten kommer enklare.

Efter de här åren med ångest har jag däremot lärt mig att det enda som botar ångest är att utsätta sig för den. Idag sa jag därför till Johanna att nej nu MÅSTE vi åka till Hagaparken för en långpromenad och sen äta lunch ute. Jag kände att ju mer jag ligger inomhus, desto värre blir det, så att komma ut på en promenad där det inte är alltför stressigt men ändå en bit hemifrån var perfekt för mig. Allt gick suveränt och det är härligt att känna att man klarar av saker som psyket ibland sätter spärrar för.

Panikångest är enligt mig egentligen ingen sjukdom, men det är helt klart en hjärntvättare. Det är ju ett tankesätt som blir till en livsstil som inte ofta är särskilt sund. För mig är det att jag inbillar mig att jag kommer bli sjuk så fort jag åker hemifrån eller inte har kontroll över en situation. Ofta blir man också det då eftersom psyket verkligen kan lura en vart det vill. Det är verkligen hemskt. Alla som har haft en panikattack vet nog säkert vad jag menar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *