Fidget spinners, en jävla massa snacks och smink

Ja, det var tydligen jätteviktigt för Saga att hennes ”Manchester United fidget spinner” skulle vara med i bild…

Apropå just fidget spinners… Jag äger ingen själv men exempelvis min bror har 1000 stycken som han har med sig överallt. Jag fattar helt ärligt inte grejen. Igår var första gången jag höll i en och ja, det är väl kul i fem sekunder, men sen då? När du har testat att lägga den på pannan och allt vad den nu kan göra så känner man sig ganska klar? Jag känner verkligen ingen ”satisfaction” av att hålla på med en. Jag som ändå har ADHD om någon borde ju kanske gilla sådana precis som min bror, men nej hörni, jag fattar verkligen inte.

Kvällen handlade däremot inte om fidget spinners, utan att catcha upp med Saga som jag gick i samma klass som i gymnasiet och även hade ett UF-företag med (som dessvärre gick åt helvete om man får säga så). Vi satt med varandra i 5 timmar och pratade, spelade kort och jag sminkade om mig. Ni skulle bara veta en person som har mer smink än självaste Jaclyn Hill, för hörni, det är Saga. Hennes rum är en enda Alex drawer med massor av smink överallt, speciellt det man själv vill ha. Jag lärde mig faktiskt lite nya tips och tricks som jag ska testa på när jag sitter och sminkar mig nästa gång!

Idag däremot är jag superseg. Jag åkte hem så att jag var hemma säkert halv två, så när jag vaknade vid 10-11-tiden var jag praktiskt taget död. Jag är fortfarande rätt död, men planerar att strukturera upp lite grejer med blogg, vlogg, Instagram och allt vad det heter. Nu när jag kommer vara ledig ett tag framöver tänkte jag att likväl kan satsa lite på det jag gillar mest. Nämligen detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *