Le Mond Cykelcafé / Acai bowl & belgiska våfflor

MEN WOW! Ser ni detta? Igår åt jag och Isac frukost på ett ställe som vi aldrig varit på tidigare, nämligen Le Mond, som är ett cykelcafé. Vad det innebär egentligen vet jag inte riktigt men det hängde, låg och stod cyklar överallt, så det kan nog vara så att man kan köpa dem lika mycket som man kan titta på dem…? Oavsett vad så har jag aldrig smakat godare belgiska våfflor än dessa. Det var helt sinnessjukt gott, men acai bowl’en var däremot en besvikelse. Som jag berättade tidigare så har jag aldrig ätit acaibowls, ni vet den där upphypeade grejen som ser ut som fil med flingor och frukter? SÅ gott var det inte, så det var lite synd, men nu har jag i alla fall testat!

Under dagen gick vi på stan i hopp om att fynda, vilket jag verkligen gjorde också, men jag höll mig i kragen. Jag får hålla mig fram till löning om jag vill kunna hitta på annat utan att behöva snåla. Det kommer i alla fall blir ett par svarta, enkla Vans till början på september, utöver det lite snygga tröjor. Jag är verkligen så otroligt trött på skjortor, kostymkjolar och kavajer som jag har på mig på mitt jobb. Nu vill jag bara bli let lose och få klä mig lite mer soft.

Efter allt detta åkte vi hem och åt middag, men efter detta tog vi oss ut till Bromma för att jag ”äntligen” skulle få slå ett par slag. Jag pratar alltså om golf. Isac är väldigt duktig och spelar hela somrarna med sin familj, till skillnad från mig som aldrig hållit en klubba på annan plats än på en minigolfbana. Det var verkligen superkul och det kändes som att jag inte var helt värdelös. Även Isac sa att jag hade det i mig (haha), så vi får se, men någon gång ska vi nog komma ut och spela and so on… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *