Catching up

Häromkvällen när vi gick ut för att se hur min kamera funkade i mörker, vilket jag inte hade hunnit testa än…

Hej på er! Det känns så konstigt att säga att jag är ledig nu. Framöver har jag bara ett jobb som omsätter varannan helg och det är ju inte precis jobbigt. Jag har ju en del planer, och jag är väldigt sugen på att åka ner till Helsingborg och bara hänga lite över ett par dagar, men vi får se hur jag gör. Möjligt att jag hyr något i Helsingör just för att det bara är mysigt och jag har tiden för det. Nu är man verkligen fri, åtminstone ett tag, så då kanske det är värt det att passa på…

Idag planerar jag och Isco att äta våra första acaibowls! Stavas det så förresten? Jag har faktiskt missat trenden helt och hållet och är inte alls hype på grejen. Dags för mig att testa och se vad det egentligen är. Jag vet ju inte ens vad de är gjorda på?! Senare är planen att skriva på min bok, eventuellt efter frukosten… Talk to you later <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *