Joe Helsingborg // UPDATE

Bilderna är tagna när jag och Isac precis hade landat i Helsingborg. Klockan var omkring 1/2-tiden eftersom vi åkte från Stockholm så tidigt och det första vi gjorde var att köpa en ny bikini till mig eftersom jag glömde min hemma. Vi köpte även Joe and the juice som fortfarande är en av mina obsessions, sen åkte vi tillbaka hem till Råå och badade resten av dagen.

God morgon på er! Det är så skönt att berätta att jag inte jobbar idag. Måndagar brukar oftast kännas som de jobbigaste dagarna, men idag slipper jag faktiskt jobba. Jag går tillbaka imorgon och jobbar fram till lördag klockan 16, sen är jag helt klar och kan slappna av igen. Då planerar jag att äta ute, dra en shoppingrunda på stan, gå och lägga mig sent och andas ut helt enkelt. Det är ju så jobbigt för mig, för när jag har mycket att göra blir jag så stressad och tänker på det även utanför jobbet. Jag vet ju i och för sig att detta inte är det jag kommer jobba med hela livet, så antagligen är det jag stressar över saker som jag inte kommer hålla på med i mitt drömjobb.

Inte ska man då klaga. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor, och är så tacksam för att jag som 18åring fick jobb där jag jobbar? För mig är det helt otroligt att de vågade satsa på en tjej som tagit körkort bara två veckor innan. Så tacksam! Nu har jag jobbat där i över ett år och det har lärt mig så himla mycket. Om inte att köra bil så att VÅGA prata med kunder även om det kanske är så att man inte kommer kunna svaret. På samma sätt vågar jag ta plats på ett annat sätt än jag gjorde innan. Liksom att lära sig vara formell.

Man brukar säga att det tar ett halvår till ett år innan man är helt införstådd i vad ens jobb innebär och innan man trivs till 100% oftast. Det är så skönt att säga att man växer i sig själv av det – liksom att kunna saker och vara bättre än andra när det kommer nykomlingar. Tolka mig rätt, det känns ofta som att man själv verkligen växt när man får förklara saker för de nya som blivit en självklarhet för en själv. Jag älskar verkligen när det kommer nya som jag kan få hjälpa till att styra in i deras nya arbetsposition. Det är roligt att hjälpa till, tycker jag.

Nu ska jag sluta prata jobb och berätta vad den här dagen kommer bestå av. Jag ska till seglarklubben och sola och bada hela dagen tror jag. Jag planerar att paddla lite också som jag får med mig Isco dit. Men först och främst måste jag äta frukost nu. PUSS på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *