Saker ni inte visste om mig

– Jag får rysningar av att hålla ner kopplingen på bilen när jag står i bilköer. Jätteunderligt, men det verkligen kryper inom mig ifall jag gör det så jag lägger alltid i friläge för att slippa de där obehagsrysningarna. Är jag konstig?

– Södermalm är min favoritplats i hela Stockholm. Detta för att det, oavsett dag, alltid finns folk ute som är ute och äter, festar, pratar eller promenerar – eller vad de nu gör. Det är så härligt med liv omkring sig, det får en att känna sig mindre ensam, även när man är det.

– Innan jag kom till Helsingborg hade jag trott hela livet att jag skulle födas, leva och dö i Stockholm, alltså att jag aldrig skulle flytta härifrån.

– Jag drömmer om att vara min egen chef. Det skulle underlätta så mycket för mig i och med ångest och annat jobbigt som smyger sig på en ibland. Att vara min egen chef och bestämma själv när jag orkar eller inte skulle både göra mig starkare och ge mig mindre stress.

– Jag tror verkligen att min dödsorsak kommer vara hjärtattack eller liknande för att jag stressar alldeles för mycket och har panikångest lite för ofta för vad som skulle vara hälsosamt ”haha”.

– Mitt värsta scenario är att sitta i en bil med någon jag inte är bekväm med länge, speciellt när jag inte kör. Skulle något hända så kan man inte gå ut när som helst – det blir liksom som en klaustrofobi.

– Jag önskar att alla någon gång fick en panikattack då och då eftersom det skulle öka folks empati så mycket för personer som lider av det. Det känns som något man borde vara med om eller snarare som folk har varit med om någon gång eftersom en panikattack kan utlösas av typ vad som helst, bland annat oro och stress som blir för mycket, eller när man är ledsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *