Catchup

Hej på er! Hur står det till? Jag kan äntligen meddela att jag nu har en veckas semester och därmed en himla massa bloggande att ta tag i! Det har dock hänt lite grejer medan jag inte bloggat, så vi kör en liten catchup innan vi fortsätter på med det dagliga.. 🙂

I onsdags hade Astrid en liten get together med säkert åtminstone 20 pers som jag var förbi. Tyvärr jobbade jag dagen därpå vilket gjorde att jag inte kunde stanna särskilt länge, men det var härligt den lilla stunden jag var där åtminstone!

I fredags blev jag bjuden på middag hemma hos Isac som stekt kött, friterade pommes och lite sånt. Supertrevligt med en aperol spritz till det och lite rödvin så klart. Förrätten bestod av tomat, mozzarella och olja.

Igår blev det en lagomlång utgång. Jag och I gjorde en caesarsallad och delade på en flaska Moët Mini och lite annat gott därefter medan jag fixade mig för att möta upp Ella och hennes kompisar på Bara Enkelt. Kvällen blev inte heller så mycket mer komplicerad än så, vilket var rätt skönt. Jag undrar dock om ni saknar mina långa och mer djupa inlägg.. Är det något ni undrar över som ni skulle vilja att jag skrev om eller svarade på? Jag gör det ju så gärna!!

Kram på er tills vidare <3

1 reaktion på “Catchup”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *