Rosé, jordgubbar och te med bra utsikt

Hej på er!

Igår efter jobbet hann jag bara äta middag innan jag åkte hem till Astrid i Nacka som bor supermysigt. Jag ska faktiskt dit ikväll igen på lite dryck och andra härligheter. En favorit i repris från i vintras på hennes lyckade fest, fast nu lite mindre sådan. Igår drack vi i alla fall lite rosé, lite te och åt jordgubbar och popcorn. Även Astrids kompis Linn dök upp lite senare vilket inte gjorde saken sämre.

Om man inte tycker om att hänga hos Astrid kan jag helt klart säga att man är tokig.

Rosé och jordgubbar. Kom på en bättre kombo!

Och så Astrid såklart!

Och så slutligen en liten bild på oss. Jag ska dock duscha och sådant nu så att det inte blir alltför sent. Måste dessutom byta lakan på sängen… usch!! Värsta jag vet. Kram på er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *