Lunch, tandläkarbesök, sol, bad, cruising och paddling

Hej på er!

Igår blev en helt okej-sen kväll! Astrid kom hit i cabben omkring 9, så då tog vi oss ut till sjön och satt och bara pratade tills det kom massa moppepojkar som tog upp hela bryggan.. Då satte vi oss istället i bilen igen och kollade på lite hus. Jag tror jag var hemma och låg i sängen igen omkring 12-01 snåret.

Imorse vaknade jag däremot, gick upp och gjorde senare i ordning en lunch. La familia hade redan åkt så jag gjorde lite lunch till mig själv. Gott va?

Jag hade egentligen inte i så mycket annat än pasta, salami, vitlök, röd pesto, grädde och lite soltorkade tomater.

Så här satt jag och åt min lunch innan det var dags för att åka till tandläkaren. Jag har bitit upp min tand (eller något?) så att jag var tvungen att åka dit och slipa tanden så den inte störde tungan. Det gick på bara 5 minuter så jag åkte direkt hem igen för att hämta upp vovven och lite badkläder.

Tillsammans åkte vi till kajakklubben i Rålis och badade och paddlade. Älskar att Zac tycker om att både paddla och bada, det är så mysigt att ha honom med sig. ♡ Nu däremot är jag hemma och ska duscha och göra lite annat som min kropp vill att jag gör. Senare blir det att bara softa det sista av min ”helg”. Jag tog nämligen ledigt idag för att jag jobbade 6 dagar förra veckan. Imorgon däremot går jag tillbaka och jobbar igen hela veckan ut.

FÖRRESTEN! Har ni sett att jag bytt header? Vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *