35 frågor för att lära känna mig bättre

1. Fullständigt namn?
Alicia Lovisa Blomqvist, och sen är jag född som Lindberg innan mamma och pappa gifte sig, så jag brukar lägga till även Lindberg ibland, även om det inte står i mitt pass längre.

2. Har du något smeknamn?
Ja, Flisan. Det har jag kallats sen jag var liten och nu även på jobbet, men sällan av kompisar, då är det bara några få som säger Flisan.

3. Hur lång är du?
175 centimeter, vilket nog måste vara den snyggaste längden! Håller ni inte med?

4. Största intressen?
Jag är så allsidig, men jag älskar den här bloggen och särskilt min nya kamera som jag köpt – allting blir mycket roligare med den. Just nu är mitt intresse endast att komma ifrån jobbet och umgås med kompisar haha. Jag jobbar så mycket just nu så jag hinner inte med så mycket annat..

5. Vilka ingår i din familj?
Mamma, pappa och min bror är väl kärnan. Räknar dock till min extra pappa som mamma varit gift med i 7(?) år.

6. Vad finns alltid i din handväska?
Min kamera, någon form av Carmex, alla kort, solglasögon, eventuellt min kalender också.

7. Vad längtar du efter just nu?
Vecka 31, då jag slutar jobba för sommaren, men även 29 för då ska jag bara vara här hemma i Stockholm! Skulle egentligen åkt till Båstad ett par dagar men det ställdes in vilket jag gladeligen stannar i Stockholm för! Jag älskar Stockholm på sommaren så jag vill passa på att vara här medan det är härligt så att säga.

8. Vilken parfym använder du?
Jag byter en del men jag ÄLSKAR Saint Laurents Black Opium, den doftar gott tillsammans med min kroppsdoft.

9. En egenskap du tycker att du saknar?
Jag önskar att jag kunde slappna av mer och att jag inte hade ett sådant kontrollbehov som jag har.

10. Bästa/värsta du vet?
Bästa är nog helt ärligt drinkar ute på en uteservering på somrarna, sämsta är vinter haha.

11. Det bästa med dig enligt dig själv?
Att jag är hypersocial och kan prata med i princip vem som helst om vad som helst, och att jag alltid är glad och positiv. Jag har fått frågan om jag är deprimerad på jobbet någon gång för att jag inte har gett ett leende haha.

12. Något du hatar med dig själv?
Återigen, mitt kontrollbehov. Samt att jag är perfektionist.

13. Tre saker du älskar att göra?
Dricka riktigt goda drinkar, äta gott och blogga… kanske?

14. Har du lätt att bli kär?
OM jag har hahaha.

15. Vem är du på fest?
Det beror alltid på, men jag refererar alltid till min vän Astrids fest som hon hade, då var jag hypersocial och trivdes verkligen med de människorna som var där. Jag var verkligen center of the attention och kände mig som en riktigt rolig person som folk ville ha där. Det var en underbar känsla och jag tänker alltid tillbaka på den festen. Så jag är väl ganska pratig och bondar alltid med åtminstone någon ny.

16. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen?
Öppen och ärlig, vilket verkligen både är min bästa och min sämsta egenskap. Det är liksom beroende på vem man möter och ifall de uppskattar att man är rakt på eller inte. Jag hatar bara när man inte säger vad man tycker och bara är svår. Prata klarspråk människa så vi kan bonda, hahaha.

17. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad!
Oväntade komplimanger, gott sällskap och att köra bil.

18. ..och arg?
När folk tror att de kan få skjuts överallt utan att tänka på att det både går soppa, mil på bilen och min energi till det (ping, oftast bara personer utan körkort). Nu är det längesen jag blev arg över det, men jag kom precis att tänka på det haha. Jag blir nog mest arg på när folk som ovan inte säger rakt ut vad de känner, jag har varken tid eller lust att lirka ut det hah.

19. Vad är viktigt hos en partner tycker du?
Humor och tillit, liksom att man har lika värderingar, men också att man har sina egna umgängen att vara med då och då så man inte låser in sig med varandra.

20. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning innan skolan?
Alltifrån 5 minuter till 30, beroende på vad jag känner för.

21. Beskriv dig själv med 3 ord.
Positiv, energisk och impulsiv. Kanske.

22. Favoritfärg?
Vitt, gult och blått typ.

23. Fest/myskväll?
Fest! Myskväll är överskattat för mig just nu, jag vill bara passa på att hitta på allt annat än att ligga still. Jag är alltid så på sommaren för man är ju inne hela vintern liksom.

24. Chips/godis?
Chips!

25. Singel/förhållande?
Båda har ju sina fördelar, men jag skulle säga att egentligen ska man väl vara singel i den här perioden av sitt liv, även om jag är i ett.. Jag tycker dock det är väldigt skönt med tryggheten och att alltid lägga över sina tankar och åsikter på någon annan, liksom slippa vara själv.

26. Smink/inte smink?
Beror på, men det är ju väldigt skönt utan…

27. Sms/ringa?
SMS om det inte är stress, samtal om det är det.

28. Kjol/klänning?
Både, jag älskar båda!! Just nu skulle jag nog säga kjol däremot.

29. Klackar/sneakers?
Jag är ju ett sneakersfreak..

30. Väska/skor?
– SKOR!

31. Frukost/middag?
Har gått från frukostmänniska till middagsmänniska på senaste, och jag har ju alltid älskat en god middag!

33. Kaffe/te?
– Kaffe om jag är lugn, te om jag är stressad.

34. Vilka är dina bra egenskaper?
Att jag är påhittig, framåt och driven. Jag kan ju prata med typ allt och alla vilket tar mig rätt långt.

35. Vilka är dina dåliga egenskaper?
Har jag inte svarat på det här än? Kanske att jag är väldigt velig haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *