Middag på Grodan med ”Snyggolle”

Hej på er, eller snarare kanske, god kväll, god natt?

Jag har precis kommit hem och kände att jag skulle passa på att lägga upp ett inlägg när jag ändå höll på med datorn. Ikväll var nämligen en supertrevlig kväll med min favorit Olov. Den så kallade ”Snyggolle” i gymnasiet, jag tycker det är så roligt att han fortfarande blir kallad det bakom ryggen i former som:

”Vet du vem Olle är?”
”Nej vem då?”
”Snyggolle?”
”Jaha då vet jag!”

However, vi har pratat länge om att få ihop en middag, så idag tog vi äntligen tag i at äta ute. Vi hade svårt att bestämma oss men Olle föreslog Grodan så det var där vi slutligen bokade bord. Jag tycker maten var helt OK, men personalen var desto bättre och supermysig. Det enda som var negativt med kvällen var egentligen bara att det var en kille som blev lite för onykter och gick runt och pratade, skrattade och grät med alla, inklusive oss. Vi var väl inte supernöjda där vi satt med maten i högsta hugg, redo att njuta av den och inte av att behöva be honom gå. Han blev till slut utslängd men hängde utanför repen i evigheter, gick och kom tillbaka. Lite störande, men however…

Vi tog varsin entrecôte med pommes och bearnaise vilket var helt okej. Jag bad om en medium rare, helst lite mer blodig än torr. Tyvärr fick jag den ändå rätt torr vilket var synd, men i övrigt gick ju maten ner såklart. Jag tycker dock kanske inte att maten var värd priset, men det var värt kvällen i övrigt.

Mitt fina middagssällskap!

Såhär såg jag ut efter middagen, med min nya skinnjacka och en blus från Na-Kd som jag fortfarande älskar lika mycket som när jag köpte den. Har ju tre likadana i tre olika färger!

Efter middagen passade vi på att ta en promenad, jag testade även min nya kamera på Olle. Åååh vad jag älskar den!!!

Godnatt på er hjärtisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *