Glass på Brillo med Michelle och lördagsdrinkar

Hej på er!

Härliga bilder va? De är från i onsdags då jag och fina Michelle var och åt glass på Brillo på kvällen efter jobbet. Det blir så långt mellan gångerna nu för tiden eftersom hon åker skidor och pluggar i Malung..

ÄNTLIGEN LÖRDAG! Inte är jag dock ledig för det, utan jag jobbar idag men en desto kortare dag. Hela sommaren blir det 6 dagars veckor, men det är ändå rätt OK. Jag jobbar en vecka till sen är jag ledig hela vecka 29. Då ska jag dels ner till Båstad ett par dagar men sen är planen att endast hålla mig kvar här i Stockholm och njuta av Sveriges enda, helt ok, årstid.

Idag jobbar jag till 16 så det blir som sagt en kort dag. Päronen har gäster så jag äter en snabbis med dem och sen ska jag ut och dricka lite drinkar, dels med Olle som igår, men också med Michelle och en lite särskild gäst! Kameran åker självklart med… 🙂 Puss!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *