Dalarö, outfit och min nya kamera

Skinnjacka – Zara / Linnebyxor – Massimo Dutti / Väska – Miu Miu / T-shirt – H&M eller liknande(?)

Hej på er! Allt bra med er? Själv har jag precis kommit in i att jobba igen och är därför inte hemma och ledig att ta det lugnt särskilt mycket. Ikväll däremot tog jag och Brollan en roadtrip till Dalarö där hennes pappa bor och hämtade lite kläder och annat till henne. Vi passade dessutom på att testa min nya kamera. Alltså. Ser ni hur bra den är? Det här är nog det bästa köp jag någonsin gjort!! Jag är så nöjd och bilderna behöver knappt någon redigering, de bara blir bra automatiskt. Om ni vill kan jag göra en liten update sen när jag testat den ett tag och berätta vad jag tycker om den. Än så länge är det bara ros dock.

Resten av veckan bjuder på en hel del fler roligheter. Bland annat ska jag och min vän Olle äta ute (måste boka bord kom jag precis på!) och lite sådant. Passar på att hålla mig upptagen när I fortfarande inte är hemma från sin tågluff haha. Annars hörni måste jag lägga mig nu.. puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *