Frågor om tid

1. Vad är ditt förhållande till tid?
Att det aldrig finns tillräckligt, tror jag. Eller att det finns för mycket. Det beror ju på haha.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Jag brukar tycka om morgnarna men en tidig och lång middag innan en utgång eller bara generellt att dra hem lite polare är ju nog det bästa. All sommartid för övrigt.

3. Vilken är den bästa veckodagen?
Fredag, tror jag. Även om man jobbar eller går i skolan så är det alltid en lyckokänsla i kroppen och även om man är trött efter dagens bestyr så tillkommer energi på kvällen till att göra något roligt.

4. När går tiden som snabbast?
När jag ska fixa mig för en utgång. Jag vill alltid ha mer tid än jag tycks ha.

5. När går tiden som långsammast?
När jag väntar på kollektivtrafik (de få gånger jag åker) eller när jag jobbar och inte har något att göra utan bara sitter av tid.

6. Hur lång tid tar det för dig att sminka dig?
För en utgång, upp till en timme. Dagligen ungefär 5 minuter.

7. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag skulle nog säga att jag vill vara en kvällsmänniska men att jag nog realistiskt sett är en kvällsmänniska.

8. Äter du snabbt eller långsamt?
Vid sidan om min mamma äter jag som en snigel, men i andras sällskap är jag ofta rätt snabb. Äter jag kött är jag dock superlångsam eftersom jag vill dröja ut på det goda tillsammans med ett rött vin typ.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Att vila upp mig intill poolen med massor av böcker.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?
Att städa, duuuh? Annars att åka kollektivt de få gånger jag såväl måste.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?
Om jag jobbar går jag upp 7:30 och lägger mig 22, är jag ledig så varierar det nog helt.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?
Bloggen och fler utgångar och middagar.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?
Läste en ny bok jag verkligen gillar!! Den heter Stanna och är av Flora Wikström.

14. Vad händer de kommande tre timmarna?
Jag ska boka sittplatser till flyget hem, läsa och äta middag (återigen med ett gott rött vin!).

15. Var ser du dig själv om 10 år?
Vi vet väl alla att frågan förändras för varje år som går, men i nuläget ser jag verkligen att jag lyckats genom ett egenstartat mediabolag med bloggportal i sikte och eventuellt ett klädmärke och så vidare… Ett antal anställda och hela tiden växande. Jag kanske har barn då, 29 känns som en bra ålder. Fast partner och fast boende, antingen i en våning på Söder eller i en villa på Älgö. Kul att se hur detta kommer förändras hahaha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *