Dag 2 i Marbella // En dag i bilder

Jag har märkt att ni gillar när jag lägger upp ”en dag i bilder” så jag tänkte att vi kör en sådan till!

Det här var imorse när jag hade ätit frukost och kommit upp för att ta bilen till ett vattenfall jag googlade fram. På mig har jag en sport-BH som jag verkligen gillar från H&M (faktiskt!!). Jag vaknade verkligen på ett superhumör vilket var så härligt med tanke på att jag inte hade sovit bra natten innan. Jag gick ju upp 2 för att åka till Arlanda! Den här natten sov jag desto mer. Btw. På bilderna står jag på vår stora altan. Mamma berättade att det brukar vara två geckoödlor där på kvällen. ”Najs”.

Om ni är i Marbella eller någonsin åker hit så rekommenderar jag er att ni åker till Barranco Blanco. Här finns ett vattenfall som var helt underbart! Tyvärr kunde jag inte ta bilder på själva vattenfallet eftersom det var längst in och man behövde simma för att komma dit… Men, lianen ser ni väl? Så kul att hoppa och slänga sig ut i vattnet med den haha!! Min bikini är också från H&M förresten! Jag ska köpa en till ikväll när vi åker nertill Puerto Banús.

Kolla vilken drömmig sten att sitta på mitt ute i vattnet!

Världens vackraste mamma.

Lite bilder på moí haha

Den här ”surfbrädan” har verkligen varit en dundergrej! Den håller mig i vattnet i TIMMAR! Jag måste verkligen vara försiktig så jag inte bränner mig… men det är ju så kul!

Min bror Levon! Han ville gärna att jag skulle skriva hans insta, så om ni vill kan ni gå in och kolla honom på @levon_blomqvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *