Äntligen har jag landat i Marbella!

Hejsan hjärtisar!

Äntligen har jag landat i älskade Spanien och Marbella. Jag landade vid 10 imorse och har därefter bara legat vid poolen utanför vid vårt lägenhetskomplex och därefter vilat någon timme. Lite middag och sen kortspel på det. Det känns skönt att vara här, men på något sätt känner jag mig ändå tom, speciellt nu när vi ska sova. Jag tycker det ska bli lite jobbigt att sova utan Isac som jag sover med i princip varje natt. Det blir generellt så varje gång jag ska sova på en ny plats över huvud taget. Blir lite nervös i kroppen och sover inte till 100% bra. Jag behöver bara vänja mig så blir det bra sen.

I morgon är planen att åka till Nikki Beach och mot kvällen ta oss till Puerto Banús för att carspotta och även kolla på båtar. Jag vill köpa en bikini och titta lite i high end-butiker också. Jag har sett på Jon Olssons vloggar att det ska finnas någon gata som har allt mellan Hermés, Chanel och Homies. Jag har planerat att köpa mig någon form av hoodie från Homies, ett märke härifrån Marbella som har rätt schyssta plagg. Något sådant här kanske?

Nu ska jag lägga mig och kolla någon film, sov gott så återkommer jag imorgon med fler bilder och eventuellt en till vlogg så småningom. Jag kände att jag inte alls gav så mycket som var min plan i dagens vlogg, men jag tyckte konceptet var kul, så kanske något att fortsätta testa lite mer?

Kramis från Marbella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *