Veckoschema

Nu är det alldeles strax dags för en ny vecka och därför tänkte jag dra igenom ett litet veckoschema.. 🙂 Förresten… har jag sagt att jag köpte mig en ny dator häromdagen? Det blev en MacBook Air på 13 tum. Är så nöjd, nu kan jag verkligen köra bloggen och iMovie och allt vad det heter igen!

Måndag: Nu börjar jag jobba ”heltid” igen på Audi under sommaren och detta är första veckan jag jobbar innan en veckas ledighet, sen några veckor igen och därefter lite ledighet på det med. Dagen kommer gå åt till att bara jobba eftersom jag vill komma in i det igen. På kvällen däremot ska jag ta upp första steget i min Marbella-resa och det är att tvätta. Allt.

Tisdag: Samma gäller här, jobb 9-18 och därefter ska jag börja lägga ner allt jag tvättat som torkat i lådor och se till så att rummet ser städat ut. Förhoppningsvis kommer min kamera idag eller på onsdag så att jag kan hämta ut den.

Onsdag: Idag har garanterat min kamera kommit, så jag kommer förmodligen åka och köpa en extra laddsladd samt ett nytt minneskort till kameran efter jobbet. Jag ska även försöka börja packa här och lägga ner saker som underkläder och bikinis som måste vara med men som jag inte bryr mig så mycket om och inte kommer att använda nu heller.

Torsdag: Efter jobbet kommer jag nog förmodligen ta det lugnt eftersom min veckas ledighet börjar på kvällen. Då blir det nog till att åka och köpa det sista, såsom någon sommarklänning och eventuellt en extra bikini som kan vara bra att ha. Annars ska jag verkligen slappna av.

Fredag: Midsommar! Jag är lite osäker på vad jag ska göra den här dagen. Antingen kommer jag och en polare styra upp något eller så kommer jag nog befinna mig i Hässelby med Bromma-gänget. Ingenting är riktigt bestämt där än, men jag känner definitivt att det börjar bli stressigt nu. Däremot känner jag inte att jag kommer gå så ”all in” på den här midsommaren. Jag är inte supersugen på att göra en biggie utav det utan jag vill snarare ha en mysig midsommarlunch och sen grilla på kvällen med människor jag tycker om. <3

Lördag: Här gäller verkligen att fixa det sista hemma. Jag ska städa, vattna och se till att det doftar gott hemma eftersom jag åker till Marbella på natten. Så, under kvällen kommer jag packa klart väskan så att den är helt redo och därefter ska jag sova tidigt eftersom jag tar bilen ut till Arlanda vid 3-tiden… Ja, det kommer bli en tidig morgon, men jag ser verkligen fram emot att flyga ensam.

Söndag: Efter som min natt/morgon redan börjat tidigt söndag morgon och lördag natt så kan man säga att dagen börjar på riktigt med att jag landar i Marbella på förmiddagen. Väl där blir jag hämtad och mottagen av mamsi, sen åker vi till villan och jag stannar där en hel vecka. Jag är riktigt taggad på att göra en resevlogg här också som jag nämnt! Ska bli superkul att testa på min nya kamera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *