Tankar inför studenten

Jag förstår inte. På tisdag tar jag studenten? Jag har knappt känt mig taggad alls, men igår fick jag mina första smakprov då jag lyssnade på klassens flaklista på Spotify och insåg att det ändå pirrade lite i magen. Det är bara så sjukt alltihop?! Jag är så förvirrad men samtidigt så taggad.

Jag ändrar verkligen planer hela tiden men just nu är min plan att jag förmodligen inte kommer komma in på universitetet jag vill (programmen jag sökt är nämligen alldeles för populära). Gör jag därmed inte det så kommer jag nog hitta ett jobb som ICA där man tjänar lite bra extraslantar och så att jag kan åka iväg då och då bara för att ta semester och upptäcka lite nya ställen. Jag är absolut inte en person som tycker om att backpacka, utan jag kommer hellre vilja åka till en destination i två veckor, sola och bada som en solsemester och sen åka hem igen helt enkelt!

Jag är såååå taggad nu!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *