Antihaul

Har ni hunnit höra talas om den nya ”taggen”? Den kallas antihaul och innebär istället för som i haul att man visar upp sin shopping, att man å andra sidan visar upp det man absolut inte kommer köpa. Jag tänkte att jag också ska hoppa på den här trenden, så här kommer saker jag definitivt inte kommer köpa:

Nätstrumpbyxor som används under jeans. Det här är ju som ni nog vet en jätte hypead trend som jag inte alls förstår för fem öre. För det första tänker jag på att solen blir starkare för var dag som går och tänk då the tan lines..? Kanske inte det största problemet, men jag tycker inte att det här är snyggt för fem öre, och jag har svårt att tro att det dessutom ska vara bekvämt.. Nej hörni, inte min grej.

Rutigt. Jag påminns endast av punk och picknick-korgar när jag ser mönstret. Det känns clown’igt och inte särskilt seriöst eller vad man ska säga? Småbarn har rutigt, inte jag, typ. Jag föredrar istället randigt om något! Just detta är dock något jag säkert kommer ändra mig om, men för tillfället är rutigt ett no-no!

Röda kläder. Det är nog helt ärligt ingenting jag någonsin kommer att köpa. Jag tycker att det gör mig blek och att det mest bara ser konstigt ut på mig, och dessutom är det väldigt svårtmatchat. Nej, jag håller mig till mina standardfärger jag!

Gillar ni det här konceptet? Det här blev ett litet smakprov, så om ni gillar det kommer jag absolut göra flera liknande inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *