Mindre shopping inom kort

Jag hade turen att få ut en hel del på skatten den här gången, så det fick mig att tänka på vad det är jag verkligen behöver nu framöver. Jag tänkte att jag skulle gå igenom det med er faktiskt!

Först och främst. En ny klädhängare. Den jag har är nog den fulaste i hela världen i ett jättefult material som jag inte ens vet vad det heter. Den är också väldigt bred, så nu behöver jag en smalare, och att då hitta en i vitt trä är ju perfekt till mitt rum eftersom jag har en vit trävägg där den står. Fortsätter därför temat genom rummet då nästan alla mina möbler är vita. Det påminde mig faktiskt om att jag ska måla om två hyllor till vitt även dem. Det är något jag får ta tag i nu i kväll. (Denna finns på Mio och ni hittar den HÄR för 499kr)

Kim Kardashian West’s liquid lipstick-kollektion. ALLTSÅ WOW!!! Som jag har letat!!! Jag är helt galen i nude-toner på mina läppar men inte riktigt hittat den perfekta färgen. Nu hittade jag däremot det här kittet och jag är så käääär. Efter Jaclyn Hill’s swatchande var jag helt och hållet besatt. Ge mig nu!! Någon som vet vart man kan köpa dem?

Jag såg den här outfiten (tröja, byxor men också klackar) på Bianca Ingrosso i en av hennes vloggar och blev frälst. Måste inköpas! Tröjan hittar ni HÄR och byxorna HÄR (innehåller adlinks).

Hanna och Amandas andra bok, Flykten! Jag läste deras första bok på Mallis i somras, men planerar nu att köpa denna på flygplatsen när jag åker till Marbella om drygt tre veckor. Det finns något mediterande i att stå på terminal 5’s Pocketshop innan flyget avgår och bara välja ett par böcker att läsa i solstolen. Åh vad jag längtar!!

Åtminstone tre olika bikinis. Det här året vill jag köpa bikinis som jag faktiskt känner mig riktigt snygg i. Planen är att ha två fotovänliga och en som man inte får särskilt mycket tan-lines i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *