Kärlek

Såhär såg det ut när jag I och hans bror skulle hoppa in i taxin hem häromnatten, ungefär 3-4 på morgonen. Vi hade varit ute och druckit drinkar, suttit hemma med lite vin och sen begett oss ut till någon väldigt slumpad bar som jag själv aldrig varit på tidigare. Kände dock mot slutet att jag kom ihåg vad som väntar på mig hemma och tappade humöret lite. Det är jobbigt att min vovve inte mår helt hundra just nu. Vi vet nämligen inte vad som kommer hända med honom och om vi kan ha kvar honom mycket länge till. Jag har dock hoppet uppe, även om det är väldigt jobbigt just nu.. <3

Ikväll däremot måste jag träna. Typ nu. Nyss. Jag har fortfarande ont kring revbenen och undrar om det inte har att göra med att jag inte har en enda procent fett på den här kroppen, eller muskler heller. Kanske är det så att det skaver för att det inte finns någonting däremellan som tar emot. Förstår ni hur jag menar? Jag tänkte i alla fall ge träning ett försök och se om det blir bättre. Fy, jag som hatar att träna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *