Planer, lycka och framtid

En liten bild från några kvällar tillbaka när jag och I senast var på Långbro Värdshus och tog en Irish Coffee och bärs. mysigt ställe verkligen, underskattat!

Hej på er! Ja, jag vet, jag suger på att uppdatera just nu men inga ursäkter här inte!

Jag känner mig faktiskt mer inspirerad än någonsin faktiskt. Snart kommer jag ju köpa kameran som jag verkligen längtar efter. Lagom till att jag åker till Marbella ju! Jag planerar att göra en ”resan dit-vlogg” bara för att testa kameran och hur den fungerar med videofunktioner och ljud osvosv. Självklart åker kameran med för bilder också, men det tror jag ni förstår själva.

Jag och I planerar dessutom en resa i augusti. Vi satt faktiskt och kollade på resor senast imorse. Jag vill helst utanför Europa, men om det är varmt dit vi åker så funkar nästan vad som helst. Maldiverna eller Mauritius vore ju helt klart bäst dock. Vi får se vad som passar oss där i slutet på sommaren när vi inte går tillbaka till skolan (jag har själv tagit för givet att jag inte kommer komma in på de program jag sökt haha). Jag börjar faktiskt bli alltmer sugen på att bara jobba på ICA när det är OB eller något och därefter bara resa då och då när man känner för det… Vi får se…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *