Veckans lista

Veckans färg: Jag känner mig rätt blå just nu. Blått står ju som jag förstått det för ”lugnet” vilket jag verkligen känt av nu mot veckoslutet.

Veckans favorithändelse: Förmodligen igårkväll när jag åkte ut till Dalarö där Brollan delvis bor och bara hängde ett par timmar. Det var verkligen avkopplande och behövligt.

Veckans dryck: Hotshots. Jag har inte fått i mig några än den här veckan, men hoppas på att en och annan ska få slinka ner på lördag tillsammans med någon irish coffee. Så sjukt sugen på kaffedrinkar för tillfället. Galliano, I love you!

Veckans klädesplagg: Jag köpte ett par nya loafers/ballerina att jobba i, så förmodligen dem, eller kanske mina boyfriend-jeans som jag blivit tokig av på senaste. Har i princip inte på mig något annat.

Veckans middag: Tror jag har den to come faktiskt.

Veckans bästa inköp: Mitt bästa och enda är ballerinorna som jag ska ha hela sommaren.

Veckans detalj: Zac. Vi var ju hos veterinären med honom och han har lite ont, men jag har varit hemma med honom nästan varje dag bara för att jag inte vill vara utan honom en enda sekund.

Veckans bästa beslut: Att faktiskt åka ut till Dalarö och träffa Brollan, jag behövde verkligen träffa någon eftersom jag bara legat i min säng den senaste tiden.

Veckans upptäckt: Att Zac har en kota för mycket i ryggen och att han tydligen har lite ont i knät. Det var inget som jag visste om.

Veckans projekt: Bloggen. Jag tänker mycket på vart bloggen ska leda och hur jag ska ha tid med den när jag jobbar i sommar. Samma gäller när jag nu måste lämna in min dator till skolan… Vad ska jag ens blogga ifrån?! Måste jag köpa en MacBook nu? Fasen, jag som ville resa för mina pengar.. Jag har i och för sig en liten rosa HP-dator som fungerar. Den får duga tills vidare helt enkelt.

Veckans längtan: Marbella. Ge mig Marbella. Nu.

Veckans uppfyllda mål: Vara mer med Zac. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *