Utekväll, drinkar och mitt mående

Några bilder från några kvällar tillbaka som får mig att längta ytterligare efter fler sommardrinkar och uteserveringar..

Jag känner mig faktiskt riktigt frestad av livet just nu. Tänk er att sommaren snart är helt här och studenten bara är några dagar bort. Jag kan verkligen inte förstå det själv men jag är så redo man bara kan bli nu. Kan lova att jag ändå kommer vakna upp med en chock att det verkligen är över dagen efter, men jag är verkligen, verkligen redo nu.

Jag satt och kom underfund med att jag är så himla sugen på drinkar. Med en bästakompis som jobbar på en bar/restaurang är det verkligen suveränt för att vi ska kunna ses även när hon jobbar. Det blir ju tyvärr inte så mycket som man önskar alla gånger.

Jag har förutom tänkt på drinkar legat i min säng de senaste två dygnen nu med pause för några få saker. Jag är så himla trött för tillfället, det känns nästan som att jag tar igen för hela det här året med all pluggstress jag gått igenom. Alltså… Jag kan inte förstå. Igen, snart är det över?! Återkommer med en veckans lista senare. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *