Vad händer just nu med lillen?

Usch vad jobbigt det var idag. Jag grät hela eftermiddagen efter att ha suttit på djurakuten hela eftermiddagen. Sa jag förresten att jag skulle åka in akut? Jag tror bannemig inte jag gjorde det?! Efter att halva dagen hade passerat gick jag i alla fall ut med honom och då blev han så andfådd och kippade efter luft samtidigt som han bara la sig ner. Då bestämde jag mig för att det var dags att åka in. Såhär ont fick han bara inte ha.

Helt ärligt så vet jag inte hur han mår just nu.. Han har tydligen en ryggkota för mycket som är medfött och knät är tydligen lite ömt. Knät är nog ingen större fara utan det är ryggen som verkar göra ont på den här lilla killen. Det skär i mitt hjärta att se honom såhär. Jag får varken kasta några bollar eller låta honom springa. Han får inte gå i trappor och jag måste bära honom uppochner från min säng. Jag är helt klart orolig, men det känns skönt att han röntgades och blev kollad ordentligt så att vi vet vad det är för fel nu.

Som tur är så är han inte sjuk. Han har ont, men han har fått smärtstillande nu ett tag framöver och därefter kommer han gå på rehab och till sjukgymnast som jag förstått det. De skilde dem åt hos veterinären, jag själv trodde de var samma sak. Nu blir det i alla fall bara att låta tiden gå och se till så att han mår bra. Inga långa vändor gåendes och allmänt bara vila tills vi vet att han klarar sig bättre. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *