Djurakuten med lillen

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett par bilder från när jag och I var och tog en liten drink för några dagar sen.. 🙂

I och vovven, den absolut bästa kombon!!

Outfiten som ni såg i förra inlägget! Det här var samma dag nämligen.

Vi satte oss på Urban Deli och drack varsin virgin drink eftersom jag körde bil. Det var nog i lördags för det var då det var upp emot 30 grader, så verkligen alla var ute och det var härligt stämning i luften!

Favoriten som är lite sjuk just nu.. ♡

Om jag ändå bara visste vad drinken hette.. så god!

Så, ja, vad handlar titeln om nu då? Lillen blev sjuk igår, hade svårt att äta, var otroligt trött så att vi fick bära honom överallt och andades på ett konstigt sätt. Jag var hemma med honom igår så jag blev ju hur orolig som helst när jag hörde hans sugrörsinandningar. Jag ringde djurakuten vid ett tillfälle men de sa att jag skulle känna efter själv ifall vi skulle åka in eller inte, samma med om ifall han hade feber skulle vi åka in. Feber hade han däremot inte.

Vi bestämde istället här hemma oss för att vi skulle åka in med honom imorgon (idag) ifall han fortfarande var lika dålig efter en natts sömn. Tyvärr var svaret ja, så jag skjutsade mamma till jobbet där vi ringde akuten för att boka tid/få rådgivning. De ville att vi skulle åka in direkt, så jag åkte hem, hämtade vovven och åkte dit. Jag märkte däremot direkt att han är mycket piggare nu än han var igår och idag på morgonen, så jag bestämde mig för att åka hem igen. Jag ringde djurakuten och berättade om att vi skulle åka in men att han mår bättre nu, så de tyckte att vi skulle åka hem igen och avvakta. Jag ska hålla koll på honom och räkna andetag, men annars blir det till att ta det lugnt med honom. Jag vill verkligen inte åka ifrån honom så jag kommer hålla mig hemma med honom och hålla koll. ♡

Jag själv mår rätt okej, är supertrött eftersom jag gick upp så tidigt, men ska nog lägga mig och vila en stund med hunden. Vi hörs sen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *