Var har jag varit?

Skjortan är I‘s och kommer från Clubs & Spades, byxorna är Zara och espadrillos från Anna Field (tror jag?)

Helt ärligt så har jag ingen aning själv ens. Jag har väl jobbat lite men också försökt tänka på mig själv. Det har varit mycket stress med livet inför studenten som jag äntligen börjar känna mig trygg med, men också att min mage som jag varit orolig över har gjort extra ont på senaste. Nu börjar det äntligen även det kännas rätt lugnt så det tackar jag för!

Jag har internetshoppat lite på senaste men även bara studerat mig själv och vad som kommer hända nu när skolan slutar. Jag jobbar sommaren igenom med pause för tre veckors ledighet då jag åker en vecka till Marbella med familjen och därefter kanske någon resa med I, vilket jag hoppas på! Drömdestinationen är just nu Karibien, Maldiverna och Mauritius, så man kan ju hålla tummarna att det är där vi landar i slutet av augusti.

Jag känner mig faktiskt rätt nöjd just nu. Ni vet när man bara slappnar av och inte har någon ångest (förutom lite studentångest). Det är ju så skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *