Senaste två dygnen

Under söndagen och måndagen träffade jag bland annat Matilda och Brollan som är några av mina favoriter i livet, jag tog lite bilder och tänkte att jag skulle dokumentera lite hur jag mått och känt de senaste dagarna i samband med bilderna. Är det här ett format av inläggsuppbyggnad ni gillar? Kommentera gärna, för det är något jag själv känner fungerar bra!

I söndags träffade jag upp Matilda efter jobbet. Vi började med att äta lite smått, sen gick vi bara runt på Söder och diskuterade allt mellan himmel och jord. Som vanligt. ♡ Det är så skönt att träffa henne för Matilda är en otroligt jordnära person som jag inte tror har några fördomar i kroppen över huvud taget. Öppen för alla typer av människor och det är så härligt att umgås när jag själv kan uppfattas som väldigt tyckande och dömande. Känner mig mer neutral när jag är med Matilda och som att jag slappnar av lite. Behöver inte riktigt tänka på vad det är jag säger, för hon tycker om mig ändå. Does it make sense?

Vi köpte även med oss kaffe från Il Caffé som egentligen är I‘s stammishak men som på senare tid nu även börjat bli mitt. Egentligen har jag ingen bild av att kaffe kan smaka olika på olika ställen, haha, jag suger, men det är väl gott där antar jag. Gillar vart det ligger dessutom.

Under måndagen var jag bara förbi skolan en snabbis innan jag tog bilen från Bromma till Mosebacke och mötte upp min favorit Brollan som köpte med sig Joe & The Juice till oss. Vi satt därför och bara diskuterade ytterligare saker som passerar ens huvud hela tiden och drack våra smoothies/juicer.

Idag däremot är det tisdag och jag är ledig. Jag ska av den anledningen bara sitta i min solstol hela dagen (trots att solen kommer och går bäst den vill). Jag har börjat dagen med skagenröra-mackor till frukost och tänker göra någon overkill-pastarätt till lunch faktiskt. Sen planerar jag även att gå runt sjön med vovven vilket verkligen alltid är ett lyckopiller. Ska försöka arbeta lite här med bloggen också. Puss och kram så länge ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *