Min balklänning

Heeeej! Jag fick många komplimanger för min klänning så jag tänkte bara slänga ihop ett litet inlägg om bara min klänning på beställning.. 🙂

Klänningen är ju verkligen superfin!! Finns det någon innan och efter bild?? Den var tooooo dieee for <3
Absolut finns det det, bilden till vänster är så den såg ut innan (även om det är en annan färg som ni kanske ser, försök tänk bort det). Till höger har ni hur den slutligen blev! Och tack <3 Om ni är sugna så finns originalklänningen HÄR på Sofia Moore och kostar 1790kr, jag hade bara turen att göra ett samarbete med dem och fick den då istället (det här inlägget å andra sidan är inte sponsrat)! Jag rekommenderar den verkligen (plus deras andra klänningar) för tyget är otroligt fint.

Här nedan ser ni hur min klänning slutligen blev! (Om ni vill se fler bilder kan ni göra det i mitt bal-inlägg HÄR)

Det vi (eller ja, min mamma) gjorde var att sy ett snöre under bysten och bak till ryggen där vi knöt bandet och klippte av det vid klänningens slut så att det följde hela klänningen. Vi sydde också till axelband. Tyckte ni att det blev bättre? Jag blev sååå nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *