Treornas bal 2017

Bal! Äntligen bal! Det blev verkligen en mysig kväll med klassisar och bekanta från andra klasser. Det var ju faktiskt det nästsista tillfället med alla treor innan studenten.. Hur sjukt egentligen? Börjar äntligen bli lite bekväm med tanken att inte gå tillbaka till gymnasiet till hösten..

Jag fick en fråga av någon av er läsare att jag skulle visa före och efter-bilder på klänningen. Här ser ni lite hur fin den verkligen blev. Tack fina mamsi. Om ni undrar hur den såg ut innan så kan ni klicka HÄR!

Tyckte ryggen var så fin också med rosetten som hängde längs hela ryggen… 🙂 Det enda negativa var att jag inte kunde gå i den utan att trampa på den. Kommer behöva kema den efter alla inklusive mig själv som trampat på den haha.

Visst blev håret fint? Tack Mona på Daisy Grace ♡

Innan balen kom min fina baldate Olle hit och tog något glas mousserande med mig. Den här var verkligen såååå god!!

Jag och fina Olle på trappan utanför Cirkus där balen hölls!

Förrätt bestående av vattenmelon, ruccola, valnötter och getost. Sååååå gott!

Varmrätten bestod av kalventrecote, potatis (tappade ordet) och sparris i tryffelsås.

Någon chokladkaka av något kladdigt slag, sorbet, jordgubbar och hallon.

Såhär såg jag ut efter middagen, mätt och belåten. Tyvärr hade jag huvudvärk kvällen igenom, men tillsammans med alla tal och tjofaderittanlambo så hade jag trots allt väldigt kul. I kom dock och mötte mig vid halv 12 eftersom jag blev så trött med huvudvärken och inte kände mig superpigg. Vi tog färjan över till Söder och tog en liten promenad innan vi hoppade in i taxin. Vädret var så underbart och jag frös inte alls i min klänning, så promenaden var helt fantastisk. Hög på livet ♡

1 reaktion på “Treornas bal 2017”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *