Balprep på Daisy Grace

Härlig förmiddag på er!

Kan ni förstå att det är 26 grader ute? Jag kan knappt det. För några dagar sen var det ju typ minusgrader? Jag blir så förvirrad. Försöker ta vara på att det är bra väder just nu för det lär det ju inte vara om bara några dagar..

Idag är det bal dessutom! Snacka om att min skola valde helt rätt datum med tur. Så himla perfekt väder för en bal. Jag kommer ju knappast behöva jacka, utan jag satsar bara på att ha en champmagnefärgad stickad tröja över axlarna ifall det blir kallt på vägen hem.

Nu på förmiddagen har jag preppat med att vara på Daisy Grace (före detta Corinne & Friends) för att fixa håret. Jag ser nästan ut som en docka just nu eftersom den frisyren jag vill ha ikväll inte kommer hålla hela dagen om vi skulle göra den som den skulle vara nu. Jag vill bara ha små lockar/vågor, så innan jag åker hemifrån ikväll så ska jag kamma igenom håret och sånt.

Nu ska jag därför bara promenera hemåt och förbereda hur jag ska göra med bland annat sminket för ikväll. Jag är inte alls säker på hur jag ska göra så det blir nog lite tutorials. Jag kan ju tyvärr inte ligga i solen idag eftersom jag kommer bli svettig då. Kan ju inte duscha efter att håret blivit fixat, då måste jag ju börja om?! Så typiskt.

Känner att det här blir ett rabbel-inlägg och jag säger egentligen ingenting viktigt.. vi hörs sen istället. <3

Jag just nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *