Veckoslutsschema

Hej mina hjärtan!

Idag vaknade jag upp med rejäl huvudvärk, så jag har fortfarande inte klivit ur sängen även om det är något jag verkligen borde ta tag i nu då jag har mycket att stå i idag. Först och främst ska jag göra mig en frukost och försöka plugga i samband med det. Jag såg att det är fint väder ute så det kan ju vara värt att sitta ute och plugga kanske.

Senare mot eftermiddagen ska jag däremot åka till Mini och be dem ta fram en offert till mig på privatleasing. Jag har börjat bli sugen på att lease’a en mindre bil men som fortfarande är kaxig, och då är ju Mini One helt klart en bra bil. Hoppas på att få provköra den också, för jag har hört både ris och ros om dem. Jag är dessutom sugen på att kika på vad lite andra bilmärken, som bland annat Volvo, har att erbjuda, men även DriveNow och att registrera mig där, bara för att ha, det är ju så smidigt. Nu efter sommaren lär jag ju jobba en hel del mer så då kan det vara aktuellt för mig.

Efter allt med plugg och bil att göra så måste jag förbereda mig lite inför balen imorgon. Ja, vi har bal. Jag måste ta reda på hur jag ska sminka mig, kanske ha lite brun utan sol och sådant där. Jag har bokat hårtid på Daisy Grace så det är klart i alla fall, skönt att ha en faktor att släppa på listan i alla fall!

Nej nu ska jag ut i solen, vi hörs senare om vad jag fick för bemötande hos bilhandlarna… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *