Hopp om framtiden

Igårkväll var en av de mysigaste kvällarna jag haft på länge. Jag och Brollan möttes upp och höll oss kring Söder för att plugga, prata och bara skoja runt om påhittade rap-texter. Vi var även förbi I som satt i sitt fönster och pluggade, så där stod vi och pratade från gatan. Det var så varmt ute och det doftade utomlands. Vet ni den doften? Den finns just inte i Sverige, men igår gjorde den det. Tillsammans med att det var så mycket folk ute den lilla lillördagen blev allt bara så bra.

Idag vaknade jag därför upp med samma hoppfyllda känsla i kroppen. När jag gick ut var det 22 grader på altanen så jag har bara suttit ute och pluggat, men också tänkt och drömt mig bort. Det finns så mycket jag vill göra, och egentligen har jag en klar bild av hur jag vill ha det, men jag kommer behöva gå kurser i IT och design märker jag. För att ens kunna komma dit jag vill menar jag. Jag har ett företag som jag så gärna vill starta upp, men utan kompetens kommer jag inte kunna göra ett dyft. Om jag har någon därute som är intresserad av bloggar, marknadsföring, HTML-koder, ekonomi och/eller Photoshop får ni gärna höra av er till mig.. Jag är väldigt taggad på uppstartande av bloggportaler och mediabolag… 🙂

Ni vet väl att vi är kapabla till att göra allt, va? Vad ni än vill så kan ni ta er dit. Gud vad jag vill, säger jag bara. Jag är så taggad och börjar verkligen bli det med tanke på att jag tar studenten nu. Från att ha varit rädd och orolig känner jag mig istället hoppfull, taggad och redo på att få starta upp alla drömmar jag inte tidigare kunnat ta tag i. Kanske är det här sommaren då jag kommer igång ordentligt.. Jag är så taggad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *