Drinkar

Som jag berättade så sålde jag igår mitt första plagg på Shpock, vilket var en Odd Molly t-shirt som jag inte längre använder. Så bra att någon annan kan ta över kläderna så att de inte går åt pipan! Men, however. Jag mötte upp tjejen från igår vid Björns trädgård och mötte sedan upp I för att ta någon drink bara på Pelikan där min bästa Mathilda jobbar nu!

Om ni själva är sugna på att kolla vad jag säljer på Shpock så kan ni söka på #flisansäljer!

Allting började med att I som vanligt körde på en Negroni. Jag däremot testade något nytt, så gott som ”Norrsken”, och den var verkligen helt i min smak, trots att jag aldrig hade trott det. Jag som gillar sött och fruktigt – det här var något annorlunda…

Planen var att bara ta en drink, surra lite vi tre emellan och gå hem, men plötsligt stod det två hotshots på bardisken framför oss. Fördelen men också nackdelen med att Mathilda servade oss. Både jag och I tittade på varandra internt. Vi ÄLSKAR hotshots… Plötsligt var den i magen och pratet fortsatte.

Inte var det slut där, nej icke då. Varsin kaffedrink var det klart vi skulle ha…

Vilket sen ledde till varsin sista drink, eller snarare två att dela på. En som PÅ RIKTIGT smakade blåbärspaj, och en som smakade något annat som ingen av oss kunde sätta fingret på.

Efter detta fick det vara nog. Här sitter jag väl och tänker på att jag har magkatarr och att alkohol nog inte var det smartaste valet dagen till ära. En måndag dessutom?? Hallå!!

Här är jag förmodligen lite gladare eftersom mamma sa att pizza väntade hemma… 🙂

Nu har jag mycket att stå i! Jag ska hinna med:
– Posta ännu en tröja ner till Göteborg som jag sålt.
– Ta blodprover på vårdcentralen.
– Plugga naturkunskap.
– Köpa mediciner för min magkatarr.
– Styra upp mitt schema för framtida dagar då det blir mycket jobb nu framöver.
– Styra upp när jag och Mathilda ska ses ikväll och därmed vinna tillbaka lite energi. Är trött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *