Blodprover, inbillning, ångest och Shpock!

Hej på er, säger den största sjusovaren just nu. Eller säger man så? Har fått för mig det. Varför är jag helt obekant med, men hur som haver så har jag varit hemma igår och kommer vara hemma även idag. Jag har bara känt att kroppen inte orkar just nu.

Igår fick jag panikångest här hemifrån eftersom det plötsligt har börjat göra mycket mer ont i mig de senaste dagarna mot vad det gjort sen februari. Jag har känt av det där med att något i magen ligger ”fel”, men det har mest bara varit irriterande, nu å andra sidan gör det ont HELA tiden. Jag börjar bli väldigt orolig, så igår när jag hade ont fick jag ångest för att jag hade ont, som i sin tur gjorde att ångesten gav mig ännu mer ont. Ni vet inbillning. Jag kunde knappt känna skillnad på vad som var på riktigt och inte i min kropp.

Så idag ska jag uträtta lite ärenden istället. Igår var jag nämligen och sålde mitt första plagg på Shpock (om ni vill kika på mina plagg så hittar ni några av dem under #flisansäljer), och idag ska jag skicka ett annat ner till Göteborg. Jag har därför lite att fixa med det, men jag ska också gå och ta blodprover för magen och köpa medicin. Jag får börja så. Jag vill gärna träna egentligen eller i alla fall ta en långpromenad, så vi får se om jag kan komma till skott med det med. Ska försöka fixa lite med bloggen också. Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *