Johnossi och vårdcentralen

Hej allesammans!

Jag och I var på Johnossi igår. Hur fett? Jag måste säga att till skillnad från Hov1 så var det mycket mer ”känsla” i den här konserten eftersom de har helt andra texter. Det är ju två helt olika band, men jag måste faktiskt säga att Johnossi var bättre live än Hov1. Johnossi är mer ”vilda” och äkta. Hov1 kastar vatten, Johnossi är å andra sidan än käftsmäll, en rak och ärlig käftsmäll.

Idag däremot händer definitivt andra saker. Jag ska till vårdcentralen vid 14:00 för ett problem jag burit de senaste månaderna men som jag faktiskt inte berättat om här. Mitt problem sitter strax under och innanför det lägsta revbenet på höger sida. Någonting som sitter därunder känns som att det ligger fel och skaver, enkelt förklarat. Jag kan varken sitta eller ligga utan att känna av det och jag börjar faktiskt bli riktigt irriterad på det nu. Det har hänt att jag får JÄTTE-ont och inte kan gå. Jag får också som knivhugg däröver, men också på andra sidan och vid bröstet, på både vänster och höger sida. Det kan göra att jag får svårt att växla när jag sitter i bilen till exempel, då det kommer plötsligt från ingenstans och gör jätteont.

Återkommer om vad det är, men det är helt klart obehagligt… 🙁 Puss på er så länge

4 reaktioner på “Johnossi och vårdcentralen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *